• Home
  • Music entertainment

Passende muziek verhoogt de sfeer op uw feest en zorgt voor een stukje meerwaarde. Door mijn jarenlange ervaring als professioneel music entertainer weet ik dan ook altijd de juiste sfeer te creëren op uw feest. Ik zing en begeleid mezelf op keyboard, (digitale) vleugel of accordeon. Het brede repertoire is zeer gevarieerd en omvat hits van de vijftiger/zestiger jaren tot de hedendaagse (melodieuze) muziek. Van een dansbare foxtrot tot een meezing-walsje en van een luister-ballad tot een swing-rock&roll. Dit alles wordt met een aangepast geluidsvolume gebracht, zodat er een dansje én een praatje gemaakt kan worden. U kunt mij boeken als 'avondvullend' (max. 5 uur), maar ook als een muzikaal intermezzo tijdens uw feest (bijv. een uur). Kijk voor een eerste indruk bij 'muziekfragmenten' op deze website of kijk op mijn facebook-pagina 'Wiljan van Gerven Music'.

Live muziek maken doe ik met veel plezier en probeer dat ook over te dragen aan de gasten.

Verder draag ik altijd gepaste kleding en maak gebruik van een compact geluidssysteem.

Kortom, heeft u iets te vieren (huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, diner-dansant, receptie, opening, show, barbecue, tuinfeest, etc.), waarbij ik voor dat stukje meerwaarde kan zorgen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

___________________

Optreden in Coronatijd.

Wilt u iemand verrassen met een serenade thuis of op locatie?

Daar wil ik graag voor zorgen...

Door alle Corona-maatregelen kunnen er nu geen feestjes worden gevierd. Wellicht wilt u toch de feesteling(en) op de trouwdag of verjaardag, een muzikaal onthaal geven? Wilt u met de feestdagen of tijdens een diner een muzikaal intermezzo?

Voor een aantrekkelijke prijs kom ik op een gepaste wijze met zang en accordeon of keyboard/piano, die muzikale noot brengen... Corona-proof!

Neem contact met me op als u meer informatie wil.


handtekening