• Home
  • Music entertainment

Passende muziek verhoogt de sfeer op uw feest en zorgt voor een stukje meerwaarde. Door mijn jarenlange ervaring als professioneel music entertainer weet ik dan ook altijd de juiste sfeer te creëren op uw feest. Ik zing en begeleid mezelf op keyboard, (digitale) vleugel of accordeon. Het brede repertoire is zeer gevarieerd en omvat hits van de vijftiger/zestiger jaren tot de hedendaagse (melodieuze) muziek. Van een dansbare foxtrot tot een meezing-walsje en van een luister-ballad tot een swing-rock&roll. Dit alles wordt met een aangepast geluidsvolume gebracht, zodat er een dansje én een praatje gemaakt kan worden. U kunt mij boeken als 'avondvullend' (max. 5 uur), maar ook als een muzikaal intermezzo tijdens uw feest (bijv. een uur). Kijk voor een eerste indruk bij 'muziekfragmenten' op deze website of kijk op mijn facebook-pagina 'Wiljan van Gerven Music'.

Live muziek maken doe ik met veel plezier en probeer dat ook over te dragen aan de gasten.

Verder draag ik altijd gepaste kleding en maak gebruik van een compact geluidssysteem.

Kortom, heeft u iets te vieren (huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, diner-dansant, receptie, opening, show, barbecue, tuinfeest, etc.), waarbij ik voor dat stukje meerwaarde kan zorgen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

___________________

Sinds enkele jaren ben ik onderdeel van trio Vrij Vrolijk. We brengen laagdrempelig muzikaal vermaak op uw evenement. Wij zijn 'mobiel' en lopen graag langs de tafels om te entertainen. Wij zijn met name geschikt als u een muzikaal intermezzo op uw feest wil hebben. Meestal betekent dit dat we twee keer een (half/driekwart) uur optreden. Verdere informatie zie: www.vrijvrolijk.nl of kijk op onze facebookpagina 'vrij vrolijk'.
handtekening